© 2013 - 2022, NorskeNettsider.no, Alle rettigheter forbeholdt Walle Inter Media AS. - Kontakt oss - Sidekart
Mest populære tilbud
Du trenger ikke å være profesjonell bokser for å trene med sandsekk
Trening med sandsekk er kanskje en av de mest ikoniske treningsformene som finnes, og det er sikkert mange som tenker på klassiske scener fra Rocky og andre boksefilmer. Samtidig trenger du definitivt ikke å være proff bokser for å trene med sandsekk, denne typen trening er både smart og fleksibel.

Det grunnleggende om trening med sandsekk
Det finnes flere forskjellige typer sandsekker, eller boksesekker som noen også kaller de for. Den tradisjonelle boksesekken som mange tenker på er mellom 60 og 100 cm høy, og omtrent 30 cm i diameter.

Det finnes en mengde forskjellige vekter og design, ta en titt på https://billigfitness.no/collections/sandsekk for et utvalg boksesekker av høy kvalitet.

Det finnes selvfølgelig flere andre boksesekker, blant annet den dråpeformede «speed bag» – som henger tettere opp mot taket og benyttes til å øve raske slag. For nybegynnere og mosjonister er det likevel den tradisjonelle større sandsekken som er mest aktuell.

Du trenger egentlig bare to ting utover selve sandsekken for å komme i gang: et godt feste til sandsekken, og gode boksehansker eller sandsekkhansker. Det er mange mosjonister som aldri vil gå løs på noe annet enn sandsekken – og da er det like greit å gå for sandsekkhansker med en gang.

Et steg videre med sparrehansker og sparkepute?
Trening med sandsekk gir en høyintensiv treningsøkt, og kanskje også utløp for spenninger og aggresjon. Det finnes mye annet utstyr på markedet hvis du vil ta et steg videre innenfor denne typen trening.

Sparrehansker kan være gode å ha hvis du trener sammen med noen. Din «motstander» har på seg sparrehanskene, og du kan slå deg løs på et mål som er mer bevegelig enn boksesekken. Såkalte sparkeputer er større håndholdte puter, laget for mer krevende kampsporttrening.

Kanskje vil den grunnleggende treningen din med sandsekk bli veien inn i den spennende verden av amatørboksing og kampsport?
Norske Nettsider
Annonseplass
Vibb
Artikkel
Vinn en 256 GB iPhone 14 Pro -  verdi 14.290 kr.
Få leketøy og snacks til din hund med FlinkBisk
Nye kunder får en blekkpatron eller fotopapir!
Nå kan du få betalt for å si hva du mener.
Vinn et gavekort på 10.000 til Elkjøp!