© 2013 - 2022, NorskeNettsider.no, Alle rettigheter forbeholdt Walle Inter Media AS. - Kontakt oss - Sidekart
Mest populære tilbud
Tips om hvordan du støvsuger riktig
De fleste forbinder nok støvsuging med et kjedelig, men nødvendig arbeid. Det tar lang tid før du klarer å fjerne all støvet. Mange er ikke er klar over er hvordan man støvsuger ordentlig. I denne artikkelen gir vi tips og triks for hvordan du oppnår best mulig resultat når du støvsuger.

1. Finn den rette støvsugeren
En god start for å oppnå bedre resultater er å ha en god støvsuger. Støvsugere med god sugekraft vil gjøre prosessen mer effektivt. For å finne ut av hvilken støvsuger som passer best for deg, er det lurt å lese brukeranmeldelser for forskjellige modeller eller finne støvsugeren som er best i test.

2. Støvsug i flere retninger
Mange går i fellen hvor de bare støvsuger i én retning. Da får du ikke med all støvet. Det holder heller ikke å støvsuge frem og tilbake. Du bør nemlig støvsuge i alle mulige retninger for å fjerne så mye støv som mulig.

Vaskeeksperter anbefaler alle å støvsuge i M-form eller W-form, og gå over to til tre ganger for å være helt sikker på at området er rent for støv. Du bør heller ikke ha det travelt når du støvsuger, men ta deg god tid til et grundigere resultat.

3. Fjern gjenstander som er i veien
For å komme lettere til i krinkler og kroker er det lurt å fjerne gjenstander som står i veien. Det samles ofte mye støv under sofaen og tv-benken. Mindre gjenstander som lekeklosser, mynter osv. bør heller ikke støvsuges ettersom det kan ødelegge støvsugeren.

4. Ikke vent med å bytte støvsugerposen
Syns du det er tiltak å skifte støvsugerpose og venter til det er helt nødvendig? Det er en dårlig idé! En støvsuger med full støvsugerpose vil ha en betydelig redusert sugeeffekt og lite støv blir fanget opp av støvsugeren.

Eksperter anbefaler å bytte pose på støvsugeren når den er to tredjedeler full.

5. Tørk alle overflater for støv først
Et godt tips før du begynner å støvsuge er å tørke over alle overflater. Mye støv samles ofte på overflatene. Hvis du støvsuger før du har tørket av overflatene, kan du risikere at det faller støv ned fra overflaten til gulvet og du blir nødt til å støvsuge en gang til for å få det helt rent.

Forhåpentligvis har du nå fått noen gode idéer til hvordan du kan oppnå best mulig resultat når du skal støvsuge neste gang!
Norske Nettsider
Annonseplass
Vibb
Artikkel
Vinn en 256 GB iPhone 14 Pro -  verdi 14.290 kr.
Få leketøy og snacks til din hund med FlinkBisk
Nye kunder får en blekkpatron eller fotopapir!
Nå kan du få betalt for å si hva du mener.
Vinn et gavekort på 10.000 til Elkjøp!