© 2013 - 2023, NorskeNettsider.no, Alle rettigheter forbeholdt Walle Inter Media AS. - Kontakt oss - Sidekart
Mest populære tilbud
Spar skatt når du bruker et kredittkort
Visste du at du kan betale mindre i skatt når du bruker et kredittkort på dagen? Vel, det er kanskje egentlig ikke snakk om å spare penger, ettersom denne "ordningen" først trer i kraft når man har begynt å betale renter på kredittkortet.

For så lenge man betaler tilbake den kreditten man har brukt innen den rentefrie betalingsutsettelsen har passert, så er det ikke noe å spare på skatten.

Det er først når man har betalt renter på kredittkortbruken at man kan spare penger på skatt. For ifølge det norske lovverket så er det man har betalt i renter på lån og kredittjenester i løpet av et kalenderår godkjent for skattefradrag.

Det betyr at man får tilbakebetalt 27 prosent av det man har betalt i renter på kredittkortet, på samme måte som for boliglån eller forbrukslån.

Hvis man har betalt 10 000 kroner i løpet av ett år på kredittkortet, så kan man altså spare hele 2700 kroner ved å føre dette opp på selvangivelsen.

Det er ganske mye penger for de aller fleste, og det gjør at den reelle utgiften ved et kredittkort ikke er like stor som man kanskje tror. Husk bare at du kanskje selv må føre opp kostnaden!

Norske Nettsider
Vinn den nye iPhone 15
Annonseplass
Artikkel
Motta en startpakke og betal kun kr 39,- inkl. frakt.
Nå kan du prøv Mory i 30 dager!
Nye kunder får en blekkpatron eller fotopapir!
Nå kan du få betalt for å si hva du mener.
Vinn et gavekort hos Jula.no! Verdi 3.000,-
Spar skatt når du bruker et kredittkort