© 2013 - 2022, NorskeNettsider.no, Alle rettigheter forbeholdt Walle Inter Media AS. - Kontakt oss - Sidekart
Mest populære tilbud
Skattefradrag på kredittkort
De fleste nordmenn er nok klare over at man kan skrive av utgifter til renter og gebyrer på boliglånet slik at man får fradrag for dette på skatten.

Dette gjelder for øvrig også andre typer lån der man betaler renter, som for eksempel bil- eller lånepenger.no. Men visste du at du også kan skrive av utgifter til renter og gebyrer på kredittkort på selvangivelsen?

Hvis du har betalt renter og gebyrer på kredittkortet, så kan du få skattefradrag på 28 prosent på disse utgiftene. Alt du trenger å gjøre er å føre det opp på korrekt post i selvangivelsen det påfølgende året.

I enkelte banker vil dette automatisk føres opp på selvangivelsen, men du har slettes ingen garanti for dette.

Det eneste du må tenke på er at du kun får betalt for renter du betalte i forrige kalenderår. Altså må rentene ha vært betalt innen nyttsårskiftet - det nytter ikke at du bare har fått en regning på det.

Hvis man bruker kredittkortet hyppig og betaler renter over flere måneder, kan det følgelig være mye penger å spare på dette skattefradraget. Kanskje slippe du unna med et par tusenlapper i renter og gebyrer som du kan bruke på Coinweb.no?


Norske Nettsider
Vibb
Annonseplass
Artikkel
Vinn en 256 GB iPhone 14 Pro -  verdi 14.290 kr.
Få leketøy og snacks til din hund med FlinkBisk
Nye kunder får en blekkpatron eller fotopapir!
Nå kan du få betalt for å si hva du mener.
Vinn et gavekort på 10.000 til Elkjøp!
Skattefradrag på kredittkort