© 2013 - 2022, NorskeNettsider.no, Alle rettigheter forbeholdt Walle Inter Media AS. - Kontakt oss - Sidekart
Mest populære tilbud
Lån på dagen
I dagens lånemarked har privatkunder store og varierte muligheter for å ta opp forskjellige typer av lån. Enten man skal låne til bolig, bil, forbruk eller reise finnes det alternativer for alle. Noen ganger har man behov for penger raskt inn på konto, og da er det godt å vite at lån på dagen er et utbredt tilbud på lånemarkedet som finnes i en lang rekke varianter.

Lån med superraske utbetalinger har ikke alltid vært tilgjengelig for privatkunder. Tradisjonelt har låneprosesser vært lange og omstendelige, og lån har som oftest vært en langsom prosess som har krevd mye byråkrati, godkjenninger og papirarbeid. Gjennom det siste tiåret har derimot lånemarkedets aktører gradvis flyttet seg over til det online lånemarkedet, som sammen med nettbankenes fremvekst har skapt muligheter for meget raske og enkle låneprosesser hvor lån kan utbetales allerede samme dag til kunden.

Hva slags lån er lån på dagen?
I dag er det hovedsakelig forbrukslån, kvikklån, sms-lån og lignende typer av lån som benytter seg av muligheten for lån på dagen. Disse lånetypene krever bare et minimum av arbeid for både banken og kunden, og setter nesten aldri krav til hva man bruker pengene til.

Låneprosessen foregår ofte over nettet hvor avtalen kan signeres raskt og enkelt via BankID eller lignende løsninger som skaper en elektronisk signatur på avtalen slik at lånet klargjøres for utbetaling på rekordtid. Disse lånene er også uten sikkerhet og krever derfor bare at du oppfyller tilbyderens krav og kredittsjekk.

På grunn av fleksibiliteten, den raske utbetalingen og mangelen på sikkerhet for lånet pleier lån av denne typen å ha priser og renter som er høyere enn dem man finner ved for eksempel bolig- eller billån. Raske lån og lån på dagen er derimot generelt ikke dyrere enn andre lån av samme type, og denne fordelen kommer dermed godt med for deg som har behov for snarlige penger.

Hvordan kan jeg få et lån på dagen?
Noen ganger melder det seg et behov for raske penger som kan brukes til akkurat det man trenger dem til som for eksempel til et holdingbolag. På dagens online marked er det nå et voksende utvalg av tilbydere som kan tilby sine kunder raske lån, og det er derfor viktig å sjekke med flere finansinstitusjoner før man bestemmer seg slik at man kan få et tilbud som passer ens behov best mulig.

Det er helt uforpliktende å sjekke tilbudene til forskjellige leverandører, og det kan være gode penger å tjene på å finne det best mulige tilbudet.

Alle lånegivere stiller visse krav til lånetakeren for å kunne gi disse raske, gode tilbudene. Du skal derfor i de fleste tilfeller ha en viss alder, et visst antall år som norsk statsborger, få eller ingen betalingsanmerkninger i tillegg til eventuelle andre krav som varierer mellom forskjellige tilbydere.

I tillegg gjennomfører lånegivere standardiserte kredittsjekker for å sikre seg at kunden evner å betale tilbake pengene i tide, selv om det også er mulig å ta opp lån uten kredittsjekk.

Lån på dagen - et trygt alternativ
Selv om lån på dagen er raske og fås på enkelt vis, tilbys disse også av seriøse låneaktører med god erfaring med privatlån.

Som kunde kan du være sikker på de aller fleste lånegivere bedriver seriøs lånevirksomhet selv om de kan tilby lån på dagen, og at den eneste forskjellen fra andre lån er at det er raskere og enklere enn noen gang.
Norske Nettsider
Vibb
Annonseplass
Artikkel
Vinn en 256 GB iPhone 14 Pro -  verdi 14.290 kr.
Få leketøy og snacks til din hund med FlinkBisk
Nye kunder får en blekkpatron eller fotopapir!
Nå kan du få betalt for å si hva du mener.
Vinn et gavekort på 10.000 til Elkjøp!