© 2013 - 2022, NorskeNettsider.no, Alle rettigheter forbeholdt Walle Inter Media AS. - Kontakt oss - Sidekart
Mest populære tilbud
Kredittkort med laveste rente
De aller fleste vil ikke ha behov for lav rente på sine kredittkort, ettersom man har opp mot 50 dager betalingsfrihet der rentene ikke løper.

Vanligvis vil man heller bruke et forbrukslån til større innkjøp, men dersom du allikevel foretrekker et kredittkort fra Matercard hjemmeside så finnes det også noen alternativer her.

To kredittkort med lav rente
Hvis man søker om et kredittkort hos Santander Red vil man få kanskje markedets laveste rente. De færreste av konkurrentene kan tilby en rente som ligger i nærheten, for vanlig effektiv rente på kredittkort strekker seg ofte opp mot 25 prosent.

Santander klarer derfor å skille seg ut med en effektiv rente på lave 17 prosent, noe som nesten minner om et forbrukslån. Her kan du også få en kredittgrense på opp til 100 000 slik at kortet kan lønne seg til mellomstore prosjekter.

Ikano Visa har også en passe lav rente. Den ligger på omtrent 20 prosent, avhengig av inntekten din, så det er absolutt å anbefale for deg som heller vil bruke pengene på noe annet enn renter og gebyrer.

Rentefri periode
Husk at alle kredittkort har en rentefri periode. De beste kortene gir deg opp til 52 dager - altså nesten to måneder - å betale tilbake utnyttet kreditt på før de krever renter.

Det betyr at du i praksis kan bruke et kredittkort helt gratis. Tar du heller opp et forbrukslån får du sjeldent denne perioden, men renten er som regel lavere slik at det kan lønne seg for lengre nedbetalinger.

Norske Nettsider
Vibb
Kredittkort med laveste rente
Annonseplass
Artikkel
Vinn en 256 GB iPhone 14 Pro -  verdi 14.290 kr.
Få leketøy og snacks til din hund med FlinkBisk
Nye kunder får en blekkpatron eller fotopapir!
Nå kan du få betalt for å si hva du mener.
Vinn et gavekort på 10.000 til Elkjøp!