© 2013 - 2022, NorskeNettsider.no, Alle rettigheter forbeholdt Walle Inter Media AS. - Kontakt oss - Sidekart
Mest populære tilbud
Hvilken investering er best?
Skal man sikre seg en trygg framtid og frihet er det lurt å investere. Det trenger heldigvis ikke være så komplisert, spesielt nå som det finnes så mange lett tilgjengelig alterantiver på nett. Det har vært mange oppturer og nedturer siden starten av pandemien så vi vil i dette innlegget se på hva som har vært mest lønnsomt de siste 2 årene og hva man burde vurdere å investere i 2021.

Veien til gode investeringer starter ofte med sparing
De fleste har ikke mengder med disponible midler tilgjengelig, så skal man investere må man starte med sparing. Det er noe alle burde gjøre uansett for å sikre seg selv mot mulige uforutsette økonomiske utfordringer eller om man ønsker å oppfylle noe større i framtiden. Alle under 34 år bør spare på BSU opp til det maksimale beløpet årlig for skattefradrag og gode renter.

Om du synes det er vanskelig å spare bør du starte med et budsjett. På denne måten vil du kunne se hvor mye du har disponibelt etter fast utgifter og om det er utgifter du kan kutte. Deretter bør du sette av et fast minstebeløp hver gang du får en fast utbetaling. Små summer hver måned blir fort til en stor sum totalt!

Det er mange alternativer for investering
Man kan nå investere i ufattelig mange forskjellige områder. Derfor skal du her få en lett introduksjon og innsikt i de beste formene for investering de siste par årene, og som fortsatt ligger på topp. Merk at dette er generaliserende og skal man vurdere å investere bør man høre på råd fra eksperter og ikke investere penger man ikke har råd til å tape.

Kryptovaluta kan være den beste investeringen
Bitcoin har vært på topp i avkastning de siste par årene. Det har tilogmed overgått gull! Nå finnes det også en rekke andre godt etablerte kryptovalutaer som kan handles på lik linje som vanlige aksjer gjennom egne børser. Siden det er store muligheter for eksponentiell vekst så er det også store muligheter for store endringer og tap. Det finnes alternativer for å handle derivater eller bruke roboter, som er noe lettere å komme i gang med.

Eiendom har ikke gått av moten
Eiendom har vært en av de beste investeringsformene siden tidenes morgen. Selvfølgelig vil dette variere stort etter hvor eiendommen er og hvordan etterspørselen er der, men generelt er trenden oppadgående og når man først eier så har man noe fysisk.

Aksjer gir fortsatt bra avkastning for mange
Askjer har variert en del, spesielt med tanke på pandemien. Men helhetlig har det vært kontinuerlig oppgang. Du har gode muligheter til å bestemme risiko mot muligheter for avkastning. Her er de 5 beste områdene de siste 2 årene:


Fond er et trygt alternativ på lang sikt
Fond er normalt et veldig trygt alternativ. Man velger gjerne fond etter hvor mye risiko man er åpen for.

Det finnes mange forskjellige fond og dette er gjerne investeringer man gjør på lang sikt. Så skal du vurdere fond bør du gjøre det med tanke på at pengene vil være låst langt fram i tid.
Norske Nettsider
Hvilken investering er best i 2021?
Annonseplass
Vibb
Artikkel
Vinn en 256 GB iPhone 14 Pro -  verdi 14.290 kr.
Få leketøy og snacks til din hund med FlinkBisk
Nye kunder får en blekkpatron eller fotopapir!
Nå kan du få betalt for å si hva du mener.
Vinn et gavekort på 10.000 til Elkjøp!