© 2013 - 2022, NorskeNettsider.no, Alle rettigheter forbeholdt Walle Inter Media AS. - Kontakt oss - Sidekart
Mest populære tilbud
Derfor er det smart å handle fra norske nettsider og nettbutikker
Internett er per definisjon et globalt fenomen, som knytter mennesker over hele verden tettere sammen. Dessuten gjør teknologien shopping og handel mer transparent, noe som også betyr at det er naturlig å vurdere nettbutikker i mange andre land enn Norge. Likevel er det faktisk i mange tilfeller fornuftig å velge å handle fra en norsk nettside.

Sortiment og service tilpasset Norge
Til å begynne med er det greit å huske på at det finnes mange nasjonale preferanser og ønsker, selv i en global verden. Det gjelder alt fra biler til dagligvarer, derfor har lokale forhandlere ofte et fortrinn.

Lamper og lyskilder er et godt eksempel, klikk her for å besøke en forhandler med fokus på det norske markedet. Enkle faktorer, som at solen står lavt på himmelen lange perioder i året i Norge, har mye å si for både maling, interiør og lamper.

Dessuten er det i noen tilfeller veldig greit med kundeservice og hjelp på norsk. Denne faktoren er selvfølgelig ikke like kritisk ved kjøp av rimelige standardvarer, men svært viktig ved kjøp av litt mer kostbare produkter.

Frakt, retur, toll og moms
Frakt er et viktig tema når det gjelder netthandel. Mange nettbutikker tilbyr «fri frakt», selv om det selvfølgelig betyr at prisen for frakt er lagt til selve produktprisen. Brev og svært små pakker kan i noen tilfeller være relativt billig å bestille fra andre land, men større pakker er i nesten alle tilfeller rimeligere priset fra norske butikker.

Retur er en annen relevant faktor, da det kan være ekstremt vanskelig å sende produkter i retur til utenlandske forhandlere. I tillegg vil toll og moms kunne være en problemstilling.

Noen utenlandske nettforhandlere krever inn moms og eventuell toll allerede ved kjøp, men det er selvfølgelig enklere å forholde seg til en norsk nettbutikk når det gjelder avgifter. Se derfor etter norske nettbutikker neste gang du handler.
Norske Nettsider
Vibb
Annonseplass
Artikkel
Vinn en 256 GB iPhone 14 Pro -  verdi 14.290 kr.
Få leketøy og snacks til din hund med FlinkBisk
Nye kunder får en blekkpatron eller fotopapir!
Nå kan du få betalt for å si hva du mener.
Vinn et gavekort på 10.000 til Elkjøp!
handle fra norske nettsider og nettbutikker