© 2013 - 2022, NorskeNettsider.no, Alle rettigheter forbeholdt Walle Inter Media AS. - Kontakt oss - Sidekart
Mest populære tilbud
Ha frihet i dine kjøp
Vi lever i en tid hvor vi blir bombarbert med reklame og med nye ting, teknologiske gadgets som frister og et bedre liv. Det er ikke alle tingene vi har like mye lyst på, men det er samtidig klart at det å ha frihet, økonomisk, gir deg uante muligheter.

For eksempel kommer det jo en ny iPhone ut hvert eneste år, eller så er det noe annet, som et godt surroundsystem man vil ha, eller til og med en ny bil.

En bil krever kanskje litt mer langsiktig planleggening. Og da man har lyst på ting så kan man kanskje ta et forbrukslån på en side som primebanks.org, eller, man kan i det minste spørre de om hva slags vilkår bankene som er der tilbyr deg.

For det er slik det foregår, man sender inn en søknad, får tilbud fra ulike långivere, som f.eks. dette: Nom. rente 12,76 %, eff. rente 14,14 %, 170 000 kr o/10 år, kostnad 137 463 kr, totalt 307 463 kr.

før man så bestemmer seg om den man synes er akseptabel.

Ulike fordeler
Og når man da bestemmer seg, og får lånet, så får man også et kredittkort, med en grense på hvor mye man kan bruke. Den kan være grei å ha i mange ulike situasjoner, som blant annet om det er noe som haster, og du må virkelig ha det.

Eller til et lite «guilty» impulskjøp. Livet er jo tross alt til for å leves, og et kjøp for å fornye garderoben, eller å ha det seneste teknologiske som kommer ut er ikke feil.

Og når det gjelder lånet så kan det dekke akkurat det du vil, da du ikke behøver sikkerhet, ei trenger du å fortelle hva du behøver pengene for. Så Primbanks kan være den ideelle siden for å oppfylle noen drømmer og ønsker du kan ha.
Norske Nettsider
Vibb
Annonseplass
Artikkel
Vinn en 256 GB iPhone 14 Pro -  verdi 14.290 kr.
Få leketøy og snacks til din hund med FlinkBisk
Nye kunder får en blekkpatron eller fotopapir!
Nå kan du få betalt for å si hva du mener.
Vinn et gavekort på 10.000 til Elkjøp!