© 2013 - 2022, NorskeNettsider.no, Alle rettigheter forbeholdt Walle Inter Media AS. - Kontakt oss - Sidekart
Mest populære tilbud
2020 guide til reiser i friåret ditt
Hvis du har friår i 2020, er du havnet på den rette side. Hvis du drømmer om å bruke året til å reise, må du lese videre her, hvor vi gir deg en 2020 guide med reiser i friåret ditt.

Det er helt naturlig å drømme seg vekk til varmere himmelstrøk og en mer spennende hverdag, når man sitter hjemme med bøkene i hodet.

Det sies at 2020 blir året hvor mange unge vil utforske nye og spennende reisemål.

Guatemala er en av de destinasjonene man bør besøke i friåret i 2020. Landet byr på en helt annerledes kultur og utrolig vakker natur. Et av høydepunktene på reisen er soloppgangen ved fantastiske Tikal.

Guatemala er nemlig landet hvor du opplever de berømte mayaruiner, som ligger i et jungel-område fylt med spennende dyreliv. Hør for eksempel de mange brøleaper og se de fargerike papegøyer. Liker du mer action, så kan du sveve over jungelens tretopper fra en zipline.

Grand Canyon er en av de destinasjonene man (enda) skal besøke i 2020. Grand Canyons storhet er ikke til å ta feil av, når først du har sett det.

For selv om du kanskje synes at du har sett mange bilder av den populære destinasjonen, kan det på ingen måte sammenlignes med å være der selv.

Virker det krevende og vanskelig å planlegge en reise til Guatemala eller Grand Canyon selv? La 2020 være friåret hvor du også har mer tid til deg selv, og det du har lyst til. Ved å la et erfarent reisebyrå planlegge reisen din for deg, behøver du ikke å bekymre deg om noe.

Adventureno tilbyr et hav av gruppereiser for unge i aldersgruppen 18-30 i 2020. Her vil du møte andre unge som også har friår. Sjekk ut reisekalenderen, og få inspirasjon til friåret her.
Norske Nettsider
Vibb
Annonseplass
Artikkel
Vinn en 256 GB iPhone 14 Pro -  verdi 14.290 kr.
Få leketøy og snacks til din hund med FlinkBisk
Nye kunder får en blekkpatron eller fotopapir!
Nå kan du få betalt for å si hva du mener.
Vinn et gavekort på 10.000 til Elkjøp!